My (high) life

Tuesday, June 27, 2006

En ny dag har anlänt och tittar man ut genom fönstret ser man solen blygt titta fram. Men temperaturmätaren står bara på 14 grader, lär väl bli varmare frammåt lunch? Så dagens problem är; Hur mycket bör man klä på sig? Man vill ju inte dö av värmeslag, det vore kanske lite tråkigt. Idag är jag ledig, vilket förra veckan betydde att jag tillbringade allt för mycket tid i sängen. Men denna veckan är det skärpning på Ida (Eva skulle vara så stolt!), jag har gjort upp en plan för dagen, helt otroligt! (än är inte undrens tid förbi.heh) Har fått order om att gå och skriva in mig på ams, så det ska göras idag, sen ska de lunchas (eventullt kommer lunchen bestå av en glass, vem vet?) med en kompis, eftermiddagen kommer gå åt att tvätta (väl behövligt med tanke på att ,mer eller mindre vartända klätrasa ja har ligger i tvättkorgen) och städa (Inte en mäniska skulle stå ut i denna svinstian i tio minuter äns, men jag tillhör nog inte redigt det "normala" människor släktet, jag är ju lite miljöskadad, svinstior är ja van vid. Kanske är det ännu ett tecken på att min systerhade rätt härromdagen när vi hon konstaterade att ja nog är mer besläktad med en gris än henne (det konstaterades i samma veva att hon är ett människans bevis på att vi faktiskt härstammar från aporna. hehe))

500 mer på kontot än vad jag hade räknat med, känns helt okej. När räkningarna är betalda har ja ändå nästan 1500 kr kvar att leva för denna månaden, det är helt otroligt, så mycket har jag inte haft sen jag vet inte när. Är tyvärr inge bra på att hålla i pengarna, men förhoppningsvis tar de inte slut första veckan som de brukar göra, förhoppningsvis slipper ja att komma till mamma med skammen och be om att få låna lite pengar. Jag är 22 år och har de senaste månaderna fått leva en hel del på mamma, fy fan va det känns ruttet. Men denna månaden (och alla månader framöver i livet) hoppas ja på förändring. No more leva på mamma här inte! Pengar ställer bara till med besvär och onödigt huvudbry!

Nästa stopp för mig blir duschen, håret ska tvättas och kroppen ska skrubbas. Man kan ju inte lämna lägenheten som en vandrande slusk! Kanske låter ja till i med mascaran göra sitt idag, så att ja (utifall att de skulle behövas) kan vifta med mina långa ögonfransar och charma nötterna på ams. Fast, troligen inte, med tanke på min brist på kunskap och eneri till allt vad smink och annat klafs heter, så bör befolkningen vara glad att jag ens klär på mig innan jag går ut ;) (ja undrar vart min systers, som är väldigt lik mig i vanliga fall, extrema utseendefixering kommer ifrån?).

När ensamheten tränger på kansek man borde sätta in en anons i tidningen; Surmulen varelse av okänd art, med en sjuklig brist på kvinnlighet, söker machoman att dela täcket framför tvn med, skulle funka bra med en långhårig björn också, "det" är inte så kräsen. man tager vad man haver (vilket just nu betyder två kattter som, i motsats till pojkars pussar, lämna hår upp i näsan, ja faktiskt halva hjärnan på en).

Dagens citat; "jag är inte dum, ibland har jag bara lite otur när jag tänker".

för en sekund eller två
låg mitt öra mot ditt bröst
i hopp om att hitta rätt
i livets laburint

och när jag tyckte mig se en dörr
en öppning till den värld
ja så gärna ville att du skulle visa mig
stängde du dörren, och låste

0 Comments:

Post a Comment

<< Home